Nytt restaurantkonsept skal gi folk smaken av sin egen by

 

(Oslo 6/4-2022) Stromma Norge lanserer nå Moveat i Norge med første arrangement i Oslo 30/4.2022, og deretter i Trondheim og Bergen innen få uker. Moveat er en tjeneste som lar brukerne besøke 6-8 restauranter i løpet av en ettermiddag, der et liten smaksrett blir servert på hvert sted. 

Tjenesten har blitt en stor suksess i Sverige de siste årene, og nå kommer den også til Norge. I løpet av noen timer blir man vi en app ledet fra restaurant til restaurant inntill man til slutt er både mett og forhåpentlig har opplevd nye restauranter og byen på en ny måte.

– Vi er veldig stolte over å lansere denne tjenesten i Norge. Dette er noe som har manglet i markedet, og det gir en unik mulighet for både nye og etablerte steder å nå ut til nytt publikum, samtidig som det gir stor verdig for brukerne: De får interessante smaksopplevelser og fin innsikt i ulike sider av byen, sier daglig leder Ole Madland i Stromma i Norge.

Siden starten i Sverige for fire år siden, har MovEat gitt opplevelser til over 40 000 mennesker, og nå får også nordmenn anledning til å bruke lørdagene på denne måten. Allerede på det første arrangementet ventes det flere hundre deltakere som får oppleve hva unike rrestauranter, kafeer, vinbarer og delikatesseforretning kan tilby.

Strommas virksomhet i Norge har til nå være fokusert på opplevelser for turister og tilreisende, men selskapet lanserer nå også denne tjenesten som er rettet mer mot byens egen befolkning, selv om den selvfølgelig også er interessant for de som kommer til byen for første gang.

– Vi har brukt Coronatiden til å utvikle noen nye prosjekter for det norske markedet, og MovEat har vi virkelig tro på. Planen er at vi allerede i løpet av 2022 skal være tilstede over hele landet med ulike tilbud, og vi tror dette kan bli minst like stor suksess i Norge som i Sverige, sier Ole Madland.

Restaurantene som er med vil i løpet av noen timer få besøke av flere hundre nysjerrige besøkende, Erfaringen er at mange av gjestene oppdager nye steder som de ønsker å besøke igjen, og de blir uansett bedre kjent med områder av byen som de kanskje ikke kjente så godt fra tidligere.

 

Stromma er den største leverandøren av opplevelser i Nord-Europa. Selskapet operer på 19 destinasjoner i Norge, Sverige. Danmark, Finland, Tyskland og Nederland. Selskapet leverer kundeopplevelser, aktiviteter og underholdning innen turer og aktiviteter og møter. Vår misjon er å levere minner for livet til våre kunder. Selskapet har røtter tilbake til 18xx, og operer i dag blant annet båter og busser. Stromma skal være Nord-Europas ledende bærekraftige aktør i sin bransje.

 

For ytterligere informasjon:

Stromma Norge
Ole Asgeir Madland
Daglig lede
Telefon: 95996000
Email: Ole.madland@stromma.no  

 

Moveat Group AB 
Simon Håkansson
VD
+46(0)733 02 42 22
simon@moveat.co

Bilder og mer informasjon